1. Játék szervezője és a játékra jogosultak:

A tippjátékot az 1910.hu weboldal szerkesztői szervezik. Elérhetőség: kapcsolat[@]1910.hu
A weboldal üzemeltetője: Elek Zoltán e.v. (50292198).
További részletek az adatkezelési tájékoztatóban.

Játékra jogosult minden természetes személy. Egy játékos egy regisztrációval vehet részt a játékban. A szervező fenntartja a jogot, hogy egyes játékosokat kizárjon a játékból. A szervező fenntartja a jogot a játékszabályok megváltoztatására.
2. Tippek leadása:

- A játékosok jogosultak a szervező által feltöltött bajnokságokhoz csatlakozni.
- Csatlakozás után a Tippek menüpontban lehet tippelni a csapatok gólszámaira, ehhez a csapatok nevére kattintva kell a lenyíló dobozban kiválasztani a tippelni kívánt számot.
- A 4+ találat azt jelenti, hogy az adott csapat 4, vagy több gólt szerez.
- A mentés automatikus, nem kell külön elfogadni a tippelt gólszámot.
- A mérkőzések dátuma mellett szerepel egy csillag ikonnal jelölt gomb, ezzel lehet egy adott mérkőzésen a jokert beállítani, aranysárga háttér esetén van joker a mérkőzésen.
- Tippet az adott mérkőzés kezdete előtt legkésőbb 10 percig lehet leadni.
3. Pontozás:

- A helyes kimenetel eltalálása 1 pontot ér. (Példa: 2-1 a tipp, 1-0 a végeredmény, 1 pont jár)
- Amennyiben egy mérkőzésen összesen 4 vagy több gólra tippel egy játékos és eltalálja a kimenetelt, +1 pontot kap. (Példa: 3-1 a tipp, 2-1 a végeredmény, 2 pont jár)
- Az idei év újítása, hogy 0-0 tipp esetén +1 pontot kap a tippelő, ha döntetlenre végződik a mérkőzés. (Példa: 0-0 a tipp, 1-1 a végeredmény, 2 pont jár)
- A telitalálat 4 pontot ér. (Példa: 2-0 a tipp, 2-0 a végeredmény, 4 pont jár)
- A DVTK mérkőzésein +1 pont jár akkor, ha a DVTK győz, és a tippelő is a DVTK győzelmére tippel, tehát eltalálja a mérkőzés kimenetelét.
- A szezon folyamán 33 jokert kap minden játékos, a jokerezett mérkőzés pontszáma megduplázódik (Példa: 3-1 a tipp, 3-1 a végeredmény, 10 pont jár - 4 pont a telitalálatért, +1 pont a 4 vagy több gólos tipp miatt, majd ez duplázódik a joker miatt)
4. Nyeremények:

A 2020/21-es bajnokságra vonatkozó tippjáték nyertese az, aki a legtöbb pontot gyűjti. Azonos pontszám esetén a telitalálatok száma rangsorol. Ha az is megegyezik, akkor a szervezők döntenek a nyeremények sorsáról.

- A tippjáték fődíja egy a csapat tagjai által dedikált mez, amelyben a 2020/2021-es szezonban a pályán is láthatjuk a csapatot.
- a 2. és a 3. helyezett egy-egy, a játékosok által dedikált labdát nyernek.
- a 4-10. helyezettek egyedi bögrével lesznek gazdagabbak.

Egy adott fordulóban a legtöbb pontot szerző játékos (azonos pontszám esetén a telitalálatok száma rangsorol) különdíjban részesül.
- 2019 - Elek Zoltán e.v. (50292198) -
DVTK szurkolói tippjáték